Vállalkozók Rákosmentéért – Vállalkozok Rákosmentéért!

Tegyük szebbé Rákosmentét!
Néha egy apró odafigyelés, egy kis segítség, egy segítő kéz elég ahhoz, hogy jobbá, komfortosabbá, egészségesebbé tegyük környezetünket.

Elindítunk egy mozgalmat, reméljük lesznek követőink!

Vállalkozók Rákosmentéért!
Vállalkozok Rákosmentéért!

Első történetünk az 1000aprocikk.hu segítségével valósult meg, köszönjük a közreműködést!Ez a történet több éves problémára tesz reményeink szerint pontot. A Rákos-patak kerékpárúton található egy terelőoszlop (parkolásgátló oszlop), amely többszöri próbálkozást követően is mindig kidőlt vagy kidöntötték. Folyamatosan pótolták vagy jelezték valamilyen módon, hogy ott valami van. Több apróbb balesetről is hallottunk, ami veszélyeztette a közlekedők, sportolók egészségét.

A nem igazán jól látható zöld oszlop után egy sokkal jobb választás következett, de ez se sokáig bírta a terhelést. Az utolsó próbálkozás bár jónak indult, de az oszlop felállítása nem volt szakszerűnek nevezhető.

A hibás rögzítés az oszlop talpának növelésével, megerősítésével valamint mélyebb és megduplázott rögzítéssel lett kijavítva. Reméljük ez tartósabb lesz.

Tehát ilyen volt:

és ilyen lett:

Ismét köszönjük az 1000aprocikk.hu segítségét, kövessék a helyi vállalkozást a facebook oldalon, sok hasznos tanácsot és több ezer dolgot találhatunk a Pesti úti boltban.

https://www.facebook.com/1000aprocikkhu-100125048292157

Várunk további vállalkozókat és várunk ötleteket is, hogy mit kellene kijavítani, mit kellene megváltoztatni!

 

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
21.6 ° C
22.1 °
20.3 °
55 %
3.1kmh
0 %
csü
25 °
pén
25 °
szo
19 °
vas
13 °
hét
20 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...