Ó, mondd, te kit választanál? (van már három jelöltünk is)

Eddig három párt jelentette be, hogy az április 3-i választásokra a Budapest 14. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltségért jelöltet indít. Nézzük a jelölteket:

Dunai Mónika
“Megtisztelő, hogy immár harmadjára indulhatok a rákosmentiek és kőbányaiak országgyűlési képviseletéért, hogy helyi közösségeinkkel együtt tovább szépíthessük, építhessük otthonos, fejlődő, zöld kertvárosainkat.
A Fidesz országos választmányával ma döntöttünk az egyéni választókerületi képviselőjelöltek személyéről, így megerősítést nyert a rákosmenti és kőbányai helyi szervezet személyemet illető javaslata is.”

Szilágyi György
“Rákosmente Budapest, de mégis más. Alapvetően kötődőm a fővároshoz, ez a térség mégis a nyugalom szigete a Budapestet jellemző nyüzsgésben – épp ezért szeretek itt élni. Tíz éve abban a szerencsés és megtisztelő feladatban van részem, hogy az Országgyűlésben nemcsak a magyar embereket, de külön a rákosmentieket is képviselhetem.”

Szin Richárd
“Hetedik éve tanulok diplomáciát, második mesterszakomon is kifejezetten ez a motivációm forrása. A ciklusom alatt célom az egykori Hanza országok integrálása Magyarországba, Magyarország néven.”

Ezek az eddig ismert jelöltek, várhatóan lesznek még további próbálkozók is, mert idén se nagyon kell elszámolni a választásra kapott pénzügyi támogatásokkal. Még mindig jól jövedelmező üzlet indulni a választáson.

A Rákosvidék csoportban elindítunk egy szavazást, hogy vajon most ki kit választana.

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
25.2 ° C
26 °
24.1 °
40 %
5.1kmh
0 %
csü
25 °
pén
25 °
szo
19 °
vas
13 °
hét
20 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...