Két autó ütközött össze Rákoscsabán, az új felüljárón

Tegnap két autó ütközött össze Rákoscsabán, az új felüljáró közepén. Vélhetően az ónos eső miatt is. A felüljárók télen sokkal kiszámíthatatlanabbak, nem fűti az utat alulról a föld, a szél gyorsan le tudja hűteni az aszfaltot. Tegnap is ennek lehetett a következménye a baleset:

2021. 02. 09., k – 08:01 Budapesti Rendőr-főkapitányság
A baleset miatt lezárták a Rákoscsaba vasútállomás feletti felüljárót.
Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. február 9-én 7 óra 15 perc körül két autó ütközött össze Budapest, XVII. kerületében, a Rákoscsaba vasútállomás feletti felüljárónál. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben két ember megsérült.
​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a felüljárót, a forgalmat a Szent Imre herceg út irányába terelik.
police.hu

Többen felvetették, hogy milyen jó lett volna meghagyni a vasúti átjárót, mert ilyen esetben terelőútként is szolgálhatna.

Mások azt vetették fel, hogy azért is jó lett volna meghagyni, mert így az lehetett volna egy kerékpáros átkelőhely is.

Várnánk véleményeket, tapasztalatokat a felüljáróval kapcsolatosan. Hogy funkcionál, ki mennyire használja, milyen hatása lett a környezetre. Csökkent vagy nőtt a forgalom? Halkabb, nyugodtabb lett a környék vagy ellenkezőleg?

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
23.2 ° C
23.2 °
20.3 °
27 %
3.1kmh
0 %
csü
23 °
pén
26 °
szo
25 °
vas
23 °
hét
24 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...