Egymás váltják a rendőrkapitányok Rákosmentén

Ismét lecserélték Rákosmente rendőrfőkapitányát,  Budapest rendőrfőkapitánya 2020. május 31-ei hatállyal megszüntette vezetői megbízását  Wodala-Keller Éva r. alezredesnek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság megbízott vezetőjének.

Nem csak Rákosmentén volt személyi változás, szintén csere történt az 5. és a 13. kerületi rendőrkapitányságon, valamint Szentendre és az egész észak-budai agglomeráció is új rendőrkapitányt kapott.

2020. június 1-től Horváth Lajos r. ezredes lesz a 17. kerületi Rendőrkapitányság vezetője.

Wodala-Keller Éva rendőrkapitány, a Képviselő-testület előtt tett utolsó beszámolóját (2019.12.12) és egész éves tevékenységét egyöntetűen támogatta a teljes testüölet:

“Lukoczki Károly képviselő: Kapitány Asszonynak szeretném magam és a frakcióm nevében megköszönni az egész éves munkájukat. Úgy érzem, hogy a XVII. kerületben biztonságban vagyunk. Köszönjük szépen!”

“Horváth Tamás polgármester: köszönjük a beszámolót. Én is szeretném megköszönni
Kapitány Asszonynak és kollégáinak az egész évi munkáját, csapatban tudunk jó eredményeket elérni. Nemsokára fogunk találkozni és személyesen is megköszönöm az állománynak.”

Azt sajnos nem sikerült kideríteni, hogy mi lehetett a váltás oka.

Köszönjük Wodala-Keller Éva r. alezredes munkáját és sok sikert kívánunk Horváth Lajos r. ezredes úrnak is.

Forrás: police.hu

 

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
szórványos felhőzet
30.2 ° C
31.1 °
29 °
45 %
5.1kmh
45 %
csü
29 °
pén
32 °
szo
33 °
vas
32 °
hét
32 °

#koronavírus

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...

Rákosmentén lakhat az ócenjáróról fertőzötten visszatért világjáró

Elég furcsa videó került fel a youtube-ra néhány nappal ezelőtt, a Beleférek a bőröndbe videócsatorna legújabb epizódja. Ebben az óceánjárós karanténja alatt koronavírussal megfertőződött...