Bankautomatát telepítettek Rákoscsaba-Újtelepen

Sok évnyi várakozás után, a részben kádári időkben ragadt majdnem Rákosszéplakra átkeresztelt Rákoscsaba-Újtelepen is lehetőség nyílik bankautomatás készpénzfelvételre.

A fentieket mindenki maga is megtapasztalhatja, ha meglátogatja a városrész pulzáló kereskedelmi és kulturális központját, ami nem más mint a spar szupermarket.

Halász Dezső, helyi önkormányzati képviselő facebook bejegyzésében örömhírként számolt be az eseményről, az alábbiakat írja:

“Egy örömteli hírrel szeretnék szolgálni!
Megválasztásom után elkezdtem azon munkálkodni, hogy végre (14 éve várunk rá) legyen Rákoscsaba-Újtelepen bankautomata.
Szerencsére az OTP részéről Petrák Attila igazgató úr támogatta és továbbította kérésem. A múlt héten jutottunk el oda, hogy a helyszínen a helyéről is beszéljünk. Ma pedig megkezdődött az ATM telepítése a Spar üzletnél. Szerintem nem az a legoptimálisabb hely ahova telepítik, a SPAR-on belül ,de a lényeg ,hogy lesz végre.”
A készpénzfelvételi szándékkal érkezők várhatóan már a napokban használatba vehetik az automatát.

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
enyhe eső
14.7 ° C
17 °
13.9 °
48 %
4.1kmh
100 %
hét
14 °
ked
8 °
sze
6 °
csü
10 °
pén
10 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...