Dunai Mónika: “békejobbot nyújtunk mindenkinek”

Dunai Mónika a XVII. kerület országgyűlési képviselője azonnali kérdést intézett Rétvári Bence államtitkárhoz 2020. április 27-én.

Kérdése arra irányult, hogy az intézményfenntartónak milyen felelőssége van a Pesti úti Idősek Otthonában bekövetezett tragédiában?

Miután Rétvári válaszolt a képviselő-asszonynak, Dunai azt firtatta, hogy ők “jobbkezet, békejobbot nyújtanak mindenkinek”, míg Karácsony Gergely főpolgármesternek “főleg valószínűleg bal keze” van, akkor azt nyújtsa. A teljes videó alább megtekinthető.

Dunai Mónika: "békejobbot nyújtunk mindenkinek"

Kapcsolódó cikk:

Közzétette: Rákosvidék – 2020. április 28., kedd

A képviselő-asszony veszélyhelyzetben végzett elhivatott munkáját, kézi permetezővel történő főtér-fertőtlenítését ide kattintva megtekintheti.

Dunai Mónika kézi permetezővel fertőtlenít (fotó: Dunai Mónika facebook oldala)

Kiemelt kép: Dunai Mónika országgyűlési felszólalás közben (fotó: MTI / Kovács Attila)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
borús égbolt
8 ° C
10 °
6.7 °
87 %
9.3kmh
90 %
hét
8 °
ked
9 °
sze
6 °
csü
8 °
pén
10 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...