Összenő, ami összetartozik

A kerületi Hírhozó újság idén is megkapta a több 10 millió forintos támogatását. Mint ismeretes, ez egy önkormányzattól független gazdasági társaság.

“Kiadja a lapalapító tulajdonos Budapest Főváros XVII. Kerület Önkormányzata megbízásából a Patriot Bt. • Felelős kiadó a kiadó vezetője”

Eleinte a nyomtatást a Ringier Nyomdán keresztül oldották meg, majd a központosításnak megfelelően ez a “politikától független cég” úgy döntött, hogy a hatalomközeli MédiaWorks-nek adja át a nyomtatást.

Pár éve már a terjesztés is átkerült a Magyar Postától a Mediaworks Hungary Zrt.-hez. Ez a a szintén a “politikától teljesen független” magánvállalkozás adja ki az összes vidéki napilapot és az ő kezéhez kötődik a Lokál című minőségi lap.

Mint ismeretes, a Lokállal bontott szerződést az új budapesti városvezetés, így már nem terjesztheti az igét Budapest közterületein, ennek köszönhetően így eljuthat mindenki otthonába.

Most már együtt érkezik a postaládáinkba ez a két “ingyenes” kiváló lap!

Köszönjük a független tájékoztatást!

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
17.1 ° C
18.9 °
13.9 °
52 %
4.1kmh
10 %
ked
28 °
sze
26 °
csü
26 °
pén
23 °
szo
18 °

#koronavírus

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...

Rákosmentén lakhat az ócenjáróról fertőzötten visszatért világjáró

Elég furcsa videó került fel a youtube-ra néhány nappal ezelőtt, a Beleférek a bőröndbe videócsatorna legújabb epizódja. Ebben az óceánjárós karanténja alatt koronavírussal megfertőződött...