ERROR – NOT FOUND – városrészi díjak

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete elismerő címeket alapított a különböző városrészekhez kapcsolódóan. Próbáltuk megtalálni az önkormányzat oldalán az erről szóló rendeletet, határozatot, de nem jártunk sikerrel.

Az egyébként is mindig gyengélkedő oldalkereső, most végképp feladta a szolgálatot:

Sem az eredeti rendelet (51/2001. (IX. 27.)), sem pedig annak 2011-es módosítása (48/2011. (03.21.)) nem érhető el a rakosmenete.hu oldalon, így csak feltételezni tudjuk annak tartalmát a kiírást olvasva.

“A 2020 őszi városrészi díjakra („Rákosligetért” Díj; „Rákoshegyért” Díj; „Rákoscsabáért” Díj; „Rákoscsaba-Újtelepért” Díj) vonatkozó javaslatokat”

 

A kiírás szerint a formanyomtatvány letölthető az Önkormányzat www.rakosmente.hu honlapjáról, amit megpróbáltunk letölteni:

Ennek megfelelően csak személyesen vagy telefonon lehet a részleteket megtudni.

“A díjak adományozásával az Önkormányzat kifejezi elismerését azon polgárok iránt, akik példamutatásukkal, maradandó alkotásaikkal, munkásságukkal jelentős mértékben hozzájárultak az egyes városrészek szellemi és anyagi gyarapodásához. Minden páros évben legfeljebb egy, élő vagy elhunyt magyar vagy külföldi állampolgárnak adományozható a díj.”

Nem lehet tudni, hogy vajon miért maradt ki a többi városrész, miért nincs “Rákoskeresztúrért Díj” vagy “Madárdombért Díj” vagy “Akadémiaújtelepért Díj” esetleg “Rákoskertért Díj”.

Reméljük még időben orvosolják az informatikai problémát, a kimaradt városrészek pótlása már nem lesz lehetséges a határidőn belül.

Aki szeretne javaslatot tenni, annak az alábbi adatokat kell eljuttatnia a Polgármesteri Hivatalba:

Szükséges adatok: javasolt személy neve, születési helye, ideje, munkahelye, beosztása, lakcíme, telefonszáma, a javaslat részletes indoklása: minimum 10, maximum 20 gépelt sor. Amennyiben a javasolt személy már csak posztumusz kaphatja meg a díjat, abban az esetben kérjük annak a személynek az elérhetőségét is, aki átveszi az odaítélt díjat.

A honlap nem csak itt hiányos, megnéztük még az idei sajtómeghívókat és sajtóközleményeket is, ahol nincs egyetlen egy bejegyzés sem, tehát az idén még nem történt a sajtó számára említésre méltó esemény a kerültben.

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
18 ° C
18.8 °
16.3 °
71 %
2.6kmh
0 %
ked
20 °
sze
20 °
csü
23 °
pén
27 °
szo
27 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...