Hatalmas füsttel égett egy Újlak utcai panelház egyik lakása – a ház lakóit az utcára menekítették. A leégett lakás lakhatatlanná vált.

Berendezési tárgyak égtek egy harmadik emeleti lakásban a XVII. kerületi Újlak utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók a tüzet egy porraloltó készülékkel eloltották. A lakásban életvitel-szerűen hárman laknak, ebből egy fő tartózkodott ott a tűzeset bekövetkezésekor, ő füstmérgezést szenvedett.

Lakástűz Rákoskeresztúron

Olvasónk, Abaffy László felvétele az Újlak utcai lakástűzről. Részletek: https://rakosvidek.hu/2017/06/05/kigyulladt-egy-rakoskereszturi-lakas/

Posted by Rákosvidék on Monday, June 5, 2017

A tűzoltási művelet idejére a tűzoltók 17 embert kísértek az utcára, 1 főt elzárkóztattak, a füstmérgezést szenvedett személyt pedig a mentőszolgálat kórházba szállította.

A tűzoltást követően a tűzoltók az épületet átszellőztették és átvizsgálták.

A tűzzel érintett lakás lakhatatlanná vált, a benne lakók közül 2 fő igényelte lakosságvédelmi intézkedés foganatosítását. A kerületi közbiztonsági referens közreműködésével a XVII. kerületi önkormányzat ideiglenes szállást biztosít a tűz miatt lakhatatlanná vált lakásban lakó embereknek.

Rákosvidék – Kataszrófavédelem