Eszmecsere: Ön mit szépítene Rákosmentén?

Múlt héten adtunk hírt róla, hogy Budapest XVII. kerület -Rákosmente szerepelt a legjobban az immár harmadik alkalommal megrendezett Megszépülavárosom bajnokságon.

Ennek okán korábban ígéretet tettünk arra, hogy létrehozunk majd egy olyan felületet, ahol bárki, könnyedén ötletelhet arról, hogy mit, min is szépítene a kerületben, valamint hozzá is szólhat az ötletekhez. Örömmel jelentjük, hogy a felület tegnap óta elérhető a Rákosmenti Hírfutár “Megszépül a városom” című tematikus oldalán.

Az oldalt kicsit átoperáltuk, így most már csak a leglényegesebb információk és a részeredmények, valamint az eszmecsere felülete érhető ott el.

Mindenkit arra kérünk, hogy legyen oly kedves és tanulmányozza az eddig beérkező ötleteket, vagy tegyen ötletet, illetve véleményezzen, szóljon hozzá – legyen aktív részese a folyamatnak!

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kerületünk megszépítésével kapcsolatos valódi döntést a városvezetés hozza majd meg. E felületet azért hoztuk létre, hogy egyfajta iránymutató legyen a döntéshozók számára.

Az oldal a lap alján lévő tematikus oldalaink menüben, vagy ide kattintva érhető el. Köszönjük, ha megtekinti, kedveli és megosztja a lapot. Kellemes eszmecserét kívánunk!

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
18 ° C
18.8 °
16.3 °
71 %
2.6kmh
0 %
ked
20 °
sze
20 °
csü
23 °
pén
27 °
szo
27 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...