Hivatalos: Rákosmente győzött!

Most érkezett a hír, hogy hivatalosan is Rákosmente lett a Megszépül a városom bajnokság harmadik fordulójának győztese, nem is akármilyen fölénnyel!

A MegSzépülAVárosom Program harmadik közönségszavazását 34536 darab szavazattal Budapest XVII. kerülete – Rákosmente nyerte meg! Érdekesség, hogy a bajnokságon több, mint 30 ezer ember vett részt és összesen 80782 darab érvényes szavazat érkezett be a városokra és kerületekre. Újpest 21497 darab szavazattal a dobogó második, míg Miskolc 6762 darab szavazattal a dobogó harmadik fokára állhat fel.

Rákosmente győzött

Elsöprő győzelmet aratott Rákosmente a Megszépül a városom bajnokságon! Ez a videó a Rákosmenti Hírfutár tulajdona. Ön mit szépítene meg?: http://rakosmente.hirfutar.eu/megszepul-a-varosom (Itt írhatja meg, hogy mit/min szépítene.)

Posted by Rákosmenti Hírfutár on Sunday, January 10, 2016

A versennyel kapcsolatos összes információt megtalálhatja, hogyha ide kattint, valamint megnézi a bejegyzés felett lévő videót.

Gratulálunk Rákosmentének és köszönetet mondunk mindazoknak, akik hónapokon át kitartottak és buzdították a rákosmentieket és akár a távolabb élő ismerőseiket is a szavazásra, megcsináltuk!

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
21.6 ° C
22.1 °
20.3 °
55 %
3.1kmh
0 %
csü
25 °
pén
25 °
szo
19 °
vas
13 °
hét
20 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...