Szeretne cukormentes cukrászdát Rákosmentére?

Felhívást tett közzé a Cukormentes Cukrászat a facebookon, ugyanis keresik azt a budapesti kerületet, ahol leginkább igény van egy új cukormentes cukrászdára.

Üzletnyitás előtt áll a Cukormentes Cukrászat és már több budapesti kerületi is szóba jött, de nem igazán tudták eldönteni, hogy melyik kerületbe kellene megnyitni egy újabb ilyen üzletet, ezért az internetes közösség véleményét várják.

Amennyiben úgy gondolja, hogy Rákosmentének szüksége van egy cukormentes cukrászdára, akkor írja meg azt az ezen bekezdés alatt található facebook bejegyzés alá, vagy ha nem jelenne a bejegyzés, akkor kattintson ide és szóljon hozzá, írja le, hogy Rákosmente, vagy XVII. kerület.

<3 SZÁMUNKRA FONTOS A VÉLEMÉNYETEK! <3Ezért minden kedves Vásárlónk és Oldalkedvelőnk SEGÍTSÉGÉT KÉRJÜK!Üzletnyitás…

Közzétette: Cukormentes Cukrászat – 2016. január 10.

Érdekesség, hogy a megosztók és hozzászólók között egy cukormentes tortát is kisorsol majd a Cukormentes Cukrászat.

Amennyiben úgy gondolja, hogy Rákosmentének szüksége vagy egy ilyen cukira, akkor legyen szíves kedvelje és ossza meg bejegyzésünket, hogy az ismerőseihez eljuthasson a hír.

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
borús égbolt
10 ° C
10 °
10 °
87 %
4.6kmh
85 %
vas
18 °
hét
20 °
ked
18 °
sze
19 °
csü
15 °

#koronavírus

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...

Rákosmentén lakhat az ócenjáróról fertőzötten visszatért világjáró

Elég furcsa videó került fel a youtube-ra néhány nappal ezelőtt, a Beleférek a bőröndbe videócsatorna legújabb epizódja. Ebben az óceánjárós karanténja alatt koronavírussal megfertőződött...