Legyen rákosmenti az év ellenőre

Alig ért véget a Megszépül a városom bajnokság (amit nagy fölénnyel meg is nyertünk), de máris újabb szavazásra invitáljuk Önöket, ezúttal egy rákosmenti BKV ellenőrre szavazhatunk.

Az utazóközönség szavazatait figyelembe véve keresi 2015 legjobb jegyellenőrét a Budapesti Közlekedési Központ.

Azok az ellenőrök indulhattak a megmérettetésen, akik a tavalyi esztendőben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, akiknél a legkevesebb utas-panaszt regisztrálták, illetve akiknél zömmel pozitív visszajelzéseket rögzítettek az ügyfélszolgálat munkatársai. A kezdeményezéssel az ötletgazdák az ellenőrök általános megítélésén szeretnének javítani.

Erzsébet, rákoscsabai lakos is bejutott a legjobbak közé, aki már több, mint 32 éve dolgozik ellenőrként, így munkássága során már egy generációnyi utas felnőtt mellette. A videóból kiderül továbbá, hogy nagyon szeret horgászni és fontos számára, hogy a munkáját precízen és kiszámíthatóan végezze. Erzsébettel leginkább a metrómegállóknál lehet találkozni.

A szavazás pofon egyszerű! Tekintse meg a majd fél perces bemutatkozó videót és kedvelje azt! Segítsünk Erzsébetnek, hogy megnyerje a szavazást! Hajrá Rákosmente!

Erzsébet az Év Ellenőre cím egyik jelöltje. Nézd meg a vele készült kisfilmet, és ha ő számodra a legszimpatikusabb, tá…

Közzétette: BKK – Budapesti Közlekedési Központ – 2016. január 5.

Szavazni 2016. január 17-én délig lehet. A szavazásban résztvevők között 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki a BKK, a győztes ellenőr pedig 150 ezer pénzjutalmat kap a BKK-tól.

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
borús égbolt
10 ° C
10 °
10 °
87 %
4.6kmh
85 %
vas
18 °
hét
20 °
ked
18 °
sze
19 °
csü
15 °

#koronavírus

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...

Rákosmentén lakhat az ócenjáróról fertőzötten visszatért világjáró

Elég furcsa videó került fel a youtube-ra néhány nappal ezelőtt, a Beleférek a bőröndbe videócsatorna legújabb epizódja. Ebben az óceánjárós karanténja alatt koronavírussal megfertőződött...