Rákosmente a legproduktívabb

Érdekes, ám számunka annyira nem meglepő irományt publikált a Járókelő.hu hivatalos blogja, a Járókelők. A bejegyzésből kiderül, hogy Rákosmente a legproduktívabb budapesti kerület.

Még egyszer leírjuk, mert olyan jól hangzik: Rákosmente a legproduktívabb kerület. Persze ez nem csak hangzatos és nem csak egy véleményről van szó, hanem kész tényekről, feldolgozott számadatokról. Megoldott és megoldatlan bejelentésekről.

Kerületek rangsora (Ábra: jarokelok.blog.hu)
Kerületek rangsora (Ábra: jarokelok.blog.hu)

A Járókelők blogból kiderült, hogy a tavalyi évben (január és szeptember között) Rákosmentéről érkezett a legtöbb bejelentés az oldalra, de ez még nem minden, mert a Járókelők nem ez alapján állították fel a produktivitási rangsort, hanem a megoldott ügyek alapján. Nem mellesleg Rákosmentéről érkezett a legtöbb bejelentés, itt oldódott meg a legtöbb bejelentés, és még mindig nagyjából ennyi ügy vár megoldásra is. Összességében nagyjából 200 bejelentésről van szó.

Utána néztünk és kiderült, hogy Rákosmentéről eddig összesen, több, mint 400 bejelentés érkezett a Járókelő oldalára és a legtöbb bejelentés ezekben a kategóriákban érkezett: köztisztaság, kátyúk, parkok és zöld felületek.

Rákosmenti bejelentések kategóriái (Ábra: jarokelo.hu)
Rákosmenti bejelentések kategóriái (Ábra: jarokelo.hu)

Miről is van pontosan szó? Arról, hogy a Járókelő.hu egy nyilvános felületet biztosít ahhoz, hogy a járókelők (akikről szól ez az egész) feltölthessék a közterületen látható problémáikat, amelyeket majd továbbítják az illetékesnek és így kialakul egy párbeszéd, melyet jobb esetben megoldás is követ.

Nem kell nagy hozzáértés az oldal használatához, így mi is szeretettel ajánljuk Önöknek, hogy használják ezt a fantasztikus lehetőséget, mert ez a bejegyzés is azt bizonyítja, hogy van értelme. Le a kalappal, hogy Rákosmente a Járókelő.hu használatában is az élen jár!

A Járókelő.hu rendszeres használatához itt tud regisztrálni, ahol meg kell adnunk az e-mail címünket, valamint a nevünket, melyet követően ellenőrizni kell az e-mailjeinket, ugyanis ott találhatjuk a portálhoz tartozó jelszavunkat. Az oldalra való bejelentkezést követően meg is kezdhetjük a problémák bejelentését. A bejelentéseken túl hozzá is szólhatunk a további ügyekhez, valamint értékelhetjük is azokat.

A Járókelő.hu bővítéséhez adományokat gyűjtenek itt.

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
25.2 ° C
26 °
24.1 °
40 %
5.1kmh
0 %
csü
25 °
pén
25 °
szo
19 °
vas
13 °
hét
20 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...