Hóhelyzet: Megnövekedett menetidő, törölt vonatok

Rákosmentét is elérte a sokak által várva várt havazás, amely nem mondható komolynak, ám mégis kerület szerte fennakadásokat okoz a közösségi közlekedésben.

A BKK Infó tájékoztatása szerint megnövekedett utazási idővel kell számolni az alábbi járatok esetében: 162, 162A, 198, 68, 202E, 169E, 168E, 161, 46.

A Máv is bejelentette, hogy a vasúti közlekedésben az alábbi módosulások kerülnek bevezetésre a havazás miatt:

A Budapest-Keleti – Újszász – Szolnok (120a) vonalon a Sülysápig közlekedő S60-as személyvonatok, és a Nagykátáig közlekedő G60-as helyi járatok nem közlekednek, helyettük a Z60-as zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

A Budapest-Keleti – Hatvan (80a) vonalon a menetrend szerint Gödöllőig közlekedő személyvonatok nem közlekednek, helyettük a hatvani személyvonatok vehetők igénybe.

A havazás és a műszaki problémák miatt, a Budapest-Cegléd-Szolnok, a Budapest-Újszász-Szolnok, illetve a Budapest-Hatvan vonalon 20-40 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk az arra utazóknak.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti úton nem csak a havazás okoz gondot, hanem az is, hogy egymásba ütközött egymás mögött, három darab autóbusz – vélhetően a havazás okozta csúszós útviszonyok miatt.

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
erős felhőzet
9.1 ° C
9.4 °
8.3 °
61 %
9.8kmh
75 %
pén
9 °
szo
7 °
vas
8 °
hét
8 °
ked
5 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...