Baleset nehezíti a közlekedést

18:30 – Szabad az útpálya, ismét teljes szélességében megindult a közlekedés a Pesti úton.

Baleset nehezíti a közlekedést a rákoskeresztúri Pesti úton a Szent kereszt térnél – adta hírül a BKK Közút.

A Budapest XVII. kerület – Rákosmente Facebook csoport tagjainak beszámolójából kiderült, hogy az említett helyszínen 3 darab busz ütközött össze. A csoporttagok szóvá tették továbbá, hogy elképesztőnek tartják azt, hogy a XVII. kerületben nem igen látni, hogy dolgozának a hókotrók, pedig igencsak szükség volna rájuk.

Baleset a Pesti úton (Fotó: Németh Richárd)
Baleset a Pesti úton (Fotó: Németh Richárd)

Persze mi vagyunk a peremvidék, Mordor, így erre csak a burzsoá kerületek utainak letakarítása után kerülhet sor – a szerk.

Baleset a Pesti úton (Fotó: Nagyné Szabó Rita)
Baleset a Pesti úton (Fotó: Nagyné Szabó Rita)

A BKK Közút tájékoztatása szerint félpályás útlezárásra és nagyobb torlódásra kell számítani. Így tehát nem árt rá felkészülni, hogy a közúti és tömegközlekedés jelentősen lelassulhat az érintett szakaszon.

Baleset a Pesti úton (Fotó: Hajós Dóra)
Baleset a Pesti úton (Fotó: Hajós Dóra)

A Budapest XVII. kerület – Rákosmente csoportba több képet is feltöltöttek a balesetről, ezeket láthatja itt a cikkben is.

Ön is küldhet be nekünk képet a Rákosmenti Hírfutár Facebook oldalán az üzenet gombra kattintva!

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
enyhe eső
14.7 ° C
17 °
13.9 °
48 %
4.1kmh
100 %
hét
14 °
ked
8 °
sze
6 °
csü
10 °
pén
10 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...