Riz Levente: Boldog Új Esztendőt!

Riz Levente Rákosmente polgármestere is köszöntötte a rákosmentieket és természetesen az ismerőseit a hivatalos facebook profilján.

Riz Levente egy nagy pohár, finom Guinness sör társaságában szerepel azon a fényképen, amelyet feltöltött az ünnepi köszöntőjéhez.

A városi előljáró köszöntőjében mindenkinek azt kívánja, hogy váljon valóra minden jó, amelyet eltervezett és természetesen Rákosmentéhez is szólt, szó szerint:

Rákosmente maradjon a béke és a nyugodt fejlődés szigete.

Azt gondolom, hogy a polgármester úr gondolata mindenki számára iránymutató kell, hogy legyen. Itt pedig szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy ezúton mi is nagyon boldog, békés, szeretetben, örömökben és egészségben gazdag új esztendőt kívánjunk a rákosmentieknek!

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
gyenge köd
-2.5 ° C
-1.1 °
-6 °
92 %
1kmh
0 %
sze
2 °
csü
3 °
pén
6 °
szo
10 °
vas
10 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...