Győzzön Rákosmente!

Itt az ideje, Ön is felvegye a kesztyűt és szavazatával támogassa, hogy Rákosmente tovább szépülhessen!

A Facebookon és egyéb internetes közösségeken már szeptember óta tart az emberek buzdítása arra, hogy szavazzanak Rákosmentére a Megszépül a városom bajnokságon, hiszen nagy a tét. Nagy a tét, mert kerületünk valamely része megújulhat, megszépülhet a Megszépül a városom program keretén belül. Persze minderre csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, ha a XVII. kerület győzedelmeskedik a versenyen. (Katt ide és csatlakozz a Facebook eseményhez, valamint hívd meg rá ismerősiedet!)

Nincsen szégyellnivalónk, hiszen a facebookon számos személy, valamint a Rákosmenti Hírfutár is folyamatosan szavazásra buzdítja a közösségi oldal tagjait – sikerrel, ugyanis jelenleg 39,5%-kal vezetünk, míg második helyen 27,7%-kal Újpest, a harmadik helyen pedig Miskolc áll, alig 9%-kal.

A szavazás már csak alig néhány napig tart, hiszen 2015. január 10-én 23.59-kor lezárják a voksolást, ezért arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy minden nap járuljon hozzá a közös sikerhez, szavazzon és ossza meg ezt a bejegyzést, hogy minden rákosmentihez eljuthasson a hír. Nem szeretnénk, hogy az utolsó pillanatban Újpest átvegye a vezetést, amire olyan nagyon sok esély nincsen, de mindannyian láttunk már karón varjút.

Szavazás menete:
1. Nyissa meg a Megszépül a városom weboldalát.
2. Görgessen a lap aljára és kattintson a XVII. kerületre (helyjelző).
3. A felugró ablakban adja meg keresztnevét és e-mail címét, majd kattintson a szavazok gombra. (Minden nap lehet szavazni!!! A szavazás 2016. január 10-én 23.59-ig tart!)

A bajnokságról bővebben itt olvashat.

Még egyszer kérjük, hogy osszák meg ismerőseikkel ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljuthasson a hír!

Tetszett a cikk?

Bana Roland
Bana Rolandhttps://rakosvidek.hu
A Rákosvidék egy lokális hírportál, melynek legfontosabb célja, hogy segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken fontos és érdekes.

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
borús égbolt
10 ° C
10 °
10 °
87 %
4.6kmh
85 %
vas
18 °
hét
20 °
ked
18 °
sze
19 °
csü
15 °

#koronavírus

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...

Rákosmentén lakhat az ócenjáróról fertőzötten visszatért világjáró

Elég furcsa videó került fel a youtube-ra néhány nappal ezelőtt, a Beleférek a bőröndbe videócsatorna legújabb epizódja. Ebben az óceánjárós karanténja alatt koronavírussal megfertőződött...