Helló, megérkeztem!

Helló, megérkeztem, itt vagyok! Nem, ez nem egy Adele-reklám, hanem a valóság. Megérkezett a vadonatúj Rákosmenti Hírfutár!

Ne higgye azt, hogy még nem józan, bár még akár ez is megeshet, hiszen az elmúlt éjszaka nyilvánvalóan felöntött a garatra, persze csak gyümölcslével, vagy mással.

Hálásak vagyunk annak a sok-sok kedves látogatónak, olvasónak, hozzászólónak, akik éveken át fenntartották a Rákosmenti Hírfutárt, hogy még mindig köztünk vannak és várják azt, hogy a Rákosmenti Hírfutár hallassa a hangját. Nem kell tovább várni, hiszen újra itt vagyunk, frissen, tettre készen. Igaz, szinte teljesen megszűntünk létezni és az utolsó pillanatig is azt hittük 2015 utolsó napjaiban, hogy azzal az évvel valóban lezárult egy korszak a rákosmentiek történetében, de nem!

Szóval számítógépekre, tabletekre, mobilokra és mindenféle csudijó okoseszközökre fel, mert a Rákosmenti Hírfutár 2016. január elsejétől ismét hírszolgáltatást nyújt a nagyközönség számára.

A számos ilyen-olyan politika, turista, trapista, terrortámadás után is itt vagyunk, mert szükség van ránk, mert szólítottatok. Nem számít, hogy melyik párt milyen mocskolódó jelzőkkel illeti a lapunkat, vagy szerkesztőinket, mert mi itt vagyunk, értetek, Rákosmentéért. Itt vagyunk, mert ennek a kerületnek, Rákosmentének és a rákosmentieknek szüksége van egy modern, lokálpatrióta szellemiségben működő, politikailag és gazdaságilag független hírforrásra. Már korábban is megmondtuk, hogy a Rákosmenti Hírfutár olyan, mint a főnixmadár. Él-éldegél, meghal, de aztán a hamvaiból új élet sarjad.

No, de így bevezetőként ennyi régen elég volt, a lényeg tehát, hogy az újévben ismét itt az egyik legkedveltebb rákosmenti hírforrás és itt is marad, ameddig csak lehet. Boldog születésnapot Rákosmente!

Amennyiben tetszik, ami történik, akkor kattanjon nagyon gyorsan a tetszik gombra és ossza meg a hírt ismerőseivel, hiszen nem minden nap történik ilyesmi! Ja és persze ne felejtsen el követni bennünket a Facebook oldalunkon.

Tetszett a cikk?

Több bejegyzés a szerzőtől

Időjárás

Budapest
tiszta égbolt
23.2 ° C
23.2 °
20.3 °
27 %
3.1kmh
0 %
csü
23 °
pén
26 °
szo
25 °
vas
23 °
hét
24 °

#koronavírus

Járványhelyzet Rákosmentén

A nyilvánosságra került koronavírus-fertőzés adatok alapján készült ez a térkép, amely a korlátozás alá került általános és középiskolákat tartalmazza: A térképen Rákosmentén csak egy iskolában...

“Nekünk nem szól a taps” Hogyan tovább Pesti úti idősotthon?

Időközben érkezett a hír, hogy lemondott Skultéti József, az intézmény vezetője! Megrázó, személyes hangvételű levélben kérte a nyugdíjazását. "Túl sok gondozottunkat győzte le a járvány úgy,...

Fokozatos nyitás?

POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY a járványügyben hozott rendkívüli önkormányzati intézkedésekről 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás, ám életben maradtak egyes védelmi óvintézkedések. Mindenki köteles legalább 1,5...