Hijackers Bike Park

Hijackers Bike Park

Tisztelt látogató, leendő adományozó!
Köszöntjük a Hijackers Bike Park bővítéséért létrehozott adománygyűjtő kampány hivatalos oldalán, melyen megismerkedhet a park történetével, megnézheti a parkkal kapcsolatos videókat és megtudhatja, hogy miként járulhat hozzá Ön is, hogy megépülhessen a gyerekek részére megtervezett gyakorlópálya. Amennyiben teheti, kérjük járuljon hozzá Ön is az adománygyűjtő kampány sikeres végkifejletéhez!
Barátsággal:
Adamcsik János (Kölyökkaland Alapítvány);
Horváth Ferenc (HiJackers Bike Park);
Bana Roland (Rákosmenti Hírfutár)

Így kezdődött…

Közel három évvel ezelőttre (2013-ra) nyúlik vissza a Rákoscsabán, a Nyilas-tábla – Dunaszeg utca – Szabadság sugárút – Rákos-patak által határolt parlagon álló területre épített Hijackers Bike Park története, ugyanis 2013-ban néhány rákosmenti fiatal úgy döntött, hogy szeretnék végre egy legális helyszínen űzni a kedvenc sportjukat. A fiatalok felkeresték a Rákosmenti Testedző Kört (RTK), valamint a Kölyökkaland Alapítványt – akik felkarolták a kezdeményezést és összefogtak a fiatalokkal, akik önkéntesen nekiláttak a bekezdés elején felsorolt terület átalakításának.

Az álom valóra vált

Néhány hónap alatt sikeresen megváltoztatták a közel egy hektáros terület több, mint 20%-át, amelyen a jelenlegi pálya terül el. Az álom megvalósult, hiszen felépítették a saját maguk által megálmodott és megtervezett dirt pályát. Teltek-múltak a hetek és máris elérkezett a június, amikor hivatalosan is megnyitotta a kapuit a rákosmenti Hijackers Bike Park. A fiatalok innentől kezdve hódolhattak végre a szenvedélyüknek és számos nyílt napot is tartottak azoknak, akik érdeklődnek a sport iránt.

Népszerű lett a Hijackers Bike Park

A Hijackers Bike Park életében a következő mérföldkövet egyértelműen az első, igen jól sikerült Hijackers Dirt Jam jelentette, amit 2014. szeptember 27-én, több tucat lelkes versenyző, valamint több száz érdeklődő jelenlétében rendeztek meg. Később, 2015. szeptember 5-én megrendezésre került a második Hijackers Dirt Jam, amit ugyan az esős időjárás majdnem elmosott, de az időjárási viszontagságok ellenére is nagyon sokan kilátogattak az eseményre.

Tanulópálya gyerekeknek

A nagy pálya mellett szeretnénk megépíteni a pumptrack pályát, amely kiváló lehetőség a kezdőknek. Ez nem nem nagy ugratókat jelent, hanem kis hullámokat, fordulókat. A sport iránt érdeklődők ezen megtanulhatják a lendületes tekerést. A tanulás, a gyakorlás mellett versenyeket is rendezhetünk rajta, kimondottan gyerekeknek!

Támogatásra van szükségük

A tervek, az elhatározás és a leendő munkaerő már megvan, azonban anyagi forrás (kb. 150 ezer forint) hiányában nem tudják megvalósítani a fejlesztési koncepciójukat – így most azokhoz fordulnak, akik hajlandóak lennének pénzbeli támogatást nyújtani azért, hogy ez az álom megvalósulhasson. A Kölyökkaland Alapítvány továbbra is teljes vállszélességgel kiáll a park bővítése mellett, így nem véletlen, hogy az idei évben a szervezet számlájára beérkezett adó 1%-os felajánlásokat a pálya bővítésére kívánják fordítani.

ADÓ 1%

Gondoljon ránk az adóbevalláskor és ajánlja fel adója 1%-át a Hijackers Bike Parkot üzemeltető Kölyökkaland Alapítvány számára, hogy bővíthessék a bicó parkot! A Kölyökkaland alapítvány adószáma: 18202575-1-42 (Adó 1%-os felajánlásokkal kapcsolatos segédletünkért kattintson a lenti “Segítség” gombra!)

ONLINE ADOMÁNYOZÁS

AZ ONLINE ADOMÁNYOZÁS VÉGET ÉRT. A Generosity adománygyűjtő weboldal jóvoltából lehetőség van online adományozásra is, ami a támogatás leggyorsabb és legegyszerűbb módját jelenti. Kattintson az “Adományozok” feliratra és olvassa el figyelmesen a tájékoztatónkat.

BANKI ÁTUTALÁS

Banki átutalással is támogathatja a Kölyökkaland Alapítvány fenntartását, működését és projektjeinek (pl.: PrémiumKupa futóverseny, Dirt Jam vol.3, Ökonap…) megvalósítását! Támogatáshoz utalja el az Ön által odaítélt összeget az alapítvány Magnet Banknál vezetett számlaszámára:

16200175-00246484